Најлесната картичка

Ви се оди на одмор? Сакате шопинг? Размислувате за патување? Конечно, почувствувајте се слободни. Со Мастер Кард на Еуростандард Банка плаќајте неверојатно ниска месечна отплата од само 3% и препуштете им се на вашите желби и потреби. Појдете на шопинг за целото семејство, прошетајте, купувајте, летувајте и уживајте.

Вашата омилена кредитна картичка Мастер Кард на Еуростандард Банка. ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ ВАШИ ЖЕЛБИ.


Промотивна кампања