М-Банкарство

Почитувани клиенти,

Еуростандард банка АД Скопје ја воведе бесплатната апликација за мобилно банкарство М-банкарство.

Истата Ви овозможува бесплатно користење за сите физички и правни лица, највисок степен на заштита, најнови информации, курсни листи, промоции, локации како и можност за вршење на сите плаќања со пониски трошоци.

М-банкарство на Еуростандард банка може да се користи на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем.

 

button app store button google play

 

Најавување на самата апликација се врши со корисничко име и лозинка кои сами ги креирате преку користење на постоечкиот сервис за електронско банкарство.

Со само еден допир, каде и да сте и во секое време, со бесплатната апликација за мобилно банкарство, Еуростандард банка Ви е секогаш на дланка.

БРЗО, ЛЕСНО И СИГУРНО!

За повеќе информации притиснете тука.

 

 

Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ