Дебитни картички за физички лица

Средствата на дланка
Пристапот до сопствените средства е клучен дел од денешниот начин на живеење. тој мора да биде брз, лесен и ефикасен. картичките на еуростандард банка ви овозможуваат едноставен и лесен пристап до вашите средства 24 часа на ден, 365 дена во годината, преку мрежа на банкомати во земјата и низ целиот свет

 • Maestro® дебитна картичка
  Maestro® дебитна картичка • Без надоместок на АТМ
  Без надоместок за извршени трансакции на АТМ уреди на Еуростандард банка • Интернет плаќање
  Со Maestro дебитната картичка добивате можност за сите видови интернет плаќања • Меѓународна важност
  Можност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата и странство • Проверете ги останатите детали
 
 • Gift Card
  Gift Card • Подарок
  Уникатен и модерен подарок наменет за сите возрасти и сите пригоди • 4 Модели
  Можност за избор на 4 дизајнирани модели • Тематски дизајн
  Венчавка, роденден, матурска, дипломска, промоција, годишнина • Проверете ги останатите детали
 
 • Cashback дебитна картичка
  Cashback дебитна картичка • Поврат на пари
  Единствена дебитна картичка со која заработувате и кога купувате • Заработка
  Користејќи ја картичката заработувате од се и секаде • Камата
  Со користење на картичката, добивате камата на позитивно салдо • Проверете ги останатите детали