Gift Card

Дебитна картичка за домашна употреба

Подарок картичка од овој тип, со уникатен дизајн и најповолни услови за користење, може да се добие единствено во експозитурите на Еуростандард банка

  • ПодарокУникатен и модерен подарок наменет за сите возрасти и сите пригоди
  • 4 МоделиМожност за избор на 4 дизајнирани модели
  • Тематски дизајнВенчавка, роденден, матурска, дипломска, промоција, годишнина
  • 4 години Рок на важност до 4 години
  • Без надоместЗа трансакции на шалтер и АТМ уреди на Еуростандард банка

 

Стилови на картички:

Свадбен подарок Свадбен подарок Роденден Матура

Casys.com.mkДежурен Центар 24 часа, 365 дена во годината
тел: + 389 2 3293-888
e-mail: help24@casys.com.mk