Cashback дебитна картичка

SCnet Cashback картичката издадена од Еуростандард Банка е единствена дебитна картичка со која заработувате поврат на пари купувајќи го сето она што секојдневно го купувате

  • Поврат на париЕдинствена дебитна картичка со која заработувате и кога купувате
  • ПоволностиВо сите компании партнери на СЦнет Македонија добивате дополнителен поврат на пари
  • БесплатноСтанете бесплатен член на најголемата потрошувачка организација во Македонија
  • ЗаработкаКористејќи ја картичката заработувате од се и секаде
  • КаматаСо користење на картичката, добивате камата на позитивно салдо
  • ПрепоракаСо секоја Ваша препорака, добивате можност за дополнителна заработка