Merrni para pa provizion

Të dashur klientë,

Ju njoftojmë se në të gjitha ATM-të ku është vendosur logoja e Kasis, Ju mund të merrni para pa paguar provizion. Ky shërbim për momentin, përveç, ATM-ve të Eurostandard Banka, ofrohet edhe në ATM-të e Uni Banka dhe Kapital Banka.

Maestro


Me respekt,
EUROSTANDARD BANKA SHA SHKUP