Karta debiti për individët

Para në dorë
Qasja tek mjetet personale është pjesa kyçe e mënyrës së sotme të të jetuarit. Kjo qasje duhet të jetë e shpejtë, e lehtë dhe efikase. Kartat e eurostandard banka ju mundësojnë një qasje të lehtë tek mjetet tuaja 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, nëpërmjet rrjetit të atm/bankomatëve brenda vendit dhe në mbarë botën

 • Mastercard® karta e debitit
  Maestro® karta e debitit • Pa provizion në АТМ
  Eurostandard banka nuk merr provizione për transaksionet e realizuara në атм-të e bankës. • Pagesa nëpërmjet internetit
  Me kartën e debitit maestro fitoni mundësi për të realizuar të gjitha llojet e pagesave në internet. • Mund të përdoret në të gjithë botën
  Mundësi për të paguar mallra dhe shërbime në pikat e shitjes brenda dhe jashtë vendit. • Shikoni detajet e tjera
 
 • Gift Card
  Gift Card • Dhuratë
  Dhuartë e veçantë dhe moderne për të gjitha moshat dhe rastet • 4 modele
  Mundësi për të zgjedhur një nga 4 modelet e dizajnuara • Dizajn tematik
  Martesë, ditëlindje, maturë, diplomim, promocion, përvjetor • Shikoni detajet e tjera