Maestro® дебитна картичка

Картичките од МастерКард програмата Ви овозможуваат едноставен и лесен пристап до Вашите средства 24 часа на ден, 365 дена во годината, преку мрежа на Банкомати во земјата и низ целиот свет

  • Без надоместокЗа издавање и користење на основна и дополнителни картички
  • Без надоместок на АТМБез надоместок за извршени трансакции на АТМ уреди на Еуростандард банка
  • Интернет плаќањеСо Maestro дебитната картичка добивате можност за сите видови интернет плаќања
  • СигурностКартичката е со чип кој овозможува сигурност во тек на извршување на трансакците
  • Меѓународна важностМожност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата и странство
  • Без надоместок на ПОСБез надоместок за извршени трансакции на продажни места
Casys.com.mkДежурен Центар 24 часа, 365 дена во годината
тел: + 389 2 3293-888
e-mail: help24@casys.com.mk